søndag den 31. august 2008

...




jeg har været på rundtur i familiens skød i Århus området! øverst ser vi min brors drenge med deres oldemor, min bedstemor. Der blev holdt en lille surprise forsinket fødselsdag for mig i selling! :)  Nederst tager Jens og Basil en slapper, i solen, i haven, i Lystrup.

tirsdag den 26. august 2008

aufwiedersehen!!!!!!!

                                                                På gensyn København!! 
Nu tager jeg min giga leopardkuffert og min rejserygsæk og drager hjem til jylland. De sidste 5 mdr har du været rigtig god ved med og gjort mig gladere end jeg har været i en 4.5 år!Jeg har fået et overskud og lyst til fremtid af at færdes rundt i dine gader på min lille hvide cykel! 
                      Det siger jeg tak for, og jeg håber vi ses igen efter mit afgangs år! 

søndag den 24. august 2008

festivalos


Så er jeg atter hjemme fra festival. Det var en våd oplevelse, men vi havde det sgu skægt. Var afsted med nogen, der nok helst ikke vil postes på nettet, for de er generte eller noget.. Men jeg vil gerne, så jeg viser lige hvordan jeg trods rodet regnvådt pandehår og våde sko, kan være enormt glad for at få en Lille My slikpind af veninden! Hurra for søde venner,rock n roll, en drink eller fem og at være på tur!

fredag den 22. august 2008

gutter...

jeg tager på festival idag.. glæder mig.. det er 4. gang jeg tager på gutter, det er vist tradition efterhånden.. så regn vig bort, her kommer jeg med telt!

torsdag den 21. august 2008

neglelak

 Jeg fik min første neglak da jeg var 15 af min søster, den var sort. jeg var stolt og synes det var flot. Det er så 15 år siden nu. Jeg har nærmest haft neglelak på siden, noglegange mest afskallet, men der er ikke gået mange timer helt uden. Synes mine hænder ser mærkeligt bare ud uden den gang lak. Da jeg var teenager var det mest sort og mørkeblåt, da jeg nærmede mig de tyve var det hvidt og lyseblåt. Da jeg blev over tyve blev det lyserødt med glimmer og siden da har det lyserøde hængt ved.. 
 Nu har de lige fået en ny gang lak. to lag, som jeg plejer, man skal jo ikke ændre en god vane, vel!?

lille hjortemor

Synes lige der skulle bevis på bordet.. Her er den lille hjortemor som ligger i haven, der var to unger omme bag busken, men dem fangede jeg ikke, for det var sjovere at ikke kun kigge gennem linsen. Billedet er to år gammelt, fra da jeg sidst var oppe i Louise's sommer-eventyr-hus!

endags ferie..




Jeg har lige været en enkelt dag på ferie i min veninde Louise's sommerhus i Tisvildeleje. Det var rart at lade som jeg var rigtigt på ferie, og bare slappe af og kigge lidt på noget natur. Hun er heldig med det sommerhus hun har der oppe! Der plejer at være rådyr i hendes have deroppe, men jeg så ikke nogen denne gang, har ellers før set dem spankulere rundt i haven. Men der var et væld af fugle som vi kiggede enormt meget på.. ;)

tirsdag den 19. august 2008

uh

Skal til zulusommerbio med Line om lidt.. skal se "sicko".. håber ikke der er for mange skeletter med..

søndag den 17. august 2008

månen


Har lige cyklet 26 km på min lille hvide cykel. Fulgte min veninde på job ude i lufthavnen, vi cyklede omkring amager strandpark, og månen var stor og flot.. I min iver kunne jeg slet ikke holde kameraet stille, men landskabsbilleder er sgu alligevel altid lidt kedeligere end virkeligheden, men her er det så det alligevel! 

..sager på søndag..



mine livslinier, begge meget skattede! Dem kunne jeg sgu ikke leve uden, skal snart tilbage til kolding for at tage afgang, så bliver de endnu mere uundværelige, hurra for nymodens elektronik! 
Og så lige et billede af en sommerhilsen og en fugl.. fra Vigdis og fra Anna.. jeg er nok en kende materialistisk, elsker sager!
 Nok også derfor jeg faktisk på en måde glæder mig til at komme tilbage til Kolding, for det er jo der jeg har mine ting. 5 mdr i københavn uden dem har været godt, men nu savner jeg dem.. Mumi stellet og alt det lyserøde, mere tøj og flere all stars at vælge imellem ( jeg har vist en 12-13 par af dem).  
 To uger er der tilbage inden semesteret begynder, det andet sidste forhåbenligt!  Jeg skal lige nå på festival og nå at se en masse menesker på de to uger. Det skal nok blive godt!! 

torsdag den 14. august 2008

Min far..


Min far ville idag have blevet 55, tillykke til ham, hvorend han er nu. 
Alle de her første gange man skal mangle sin far på fx mærkedage, efter han er død, de bringer mange tanker. Det er underligt at jeg ikke skal ringe og sige tillykke eller på besøg, for det plejer jeg jo her d.14. aug. 
Jeg tænker på ham og jeg håber han ved det derude et sted.

tirsdag den 12. august 2008

Fjord og strand

 Min Søsters lille Fjord, da han endeligt faldt i søvn i middags, jeg var henne med boller og kakao, for søs' har nemlig fødselsdag idag.. tillykke til hende, og hurra! Så kan hun lige kigge på det her billede og tænke," nårh nej, han skriger ik heeele tiden!" ;)

 Og det nyeste skud på mumi-stels stammen.. Sommer edition '08, Snork frøknen der er dressed op til strandtur!

mandag den 11. august 2008

lettelse..


Hurra, der har hele weekenden været en sort sky over vores hoveder.. vi ventede svar på om det var et raskt barn, der gemte sig i min svigerindes mave, hendes tal var ikke så gode. Men nu har hun lige ringet og det er en sund lille dreng, der kommer til vinter! pyyyyha! Det er rart!
(ja,ja, jeg ved godt at jeg går meget højt op mine søskendes unger, men de er altså også meeeeget søde!!)

søndag den 10. august 2008

Jeg savner....

de her to..  Jeg har tyvstjålet billedet fra min svigerindes facebook.. Jeg må snart ovet at besøge dem alle fire, så kan jeg måske putte de her ned i kufferten, der åbenbart lige passer, og tage dem med hjem!


lørdag den 9. august 2008

hjem!?

Jeg er endnu en gang blevet i tvivl om hvor hjem egentligt er... Snakkede i telefon med min største nevø Sebastian idag, og han blev ved med at sige at jeg skulle komme hjem. Rørende for faster-hjertet, at han mener jeg hører til der hvor han bor.
 Ellers har et par dage lige gået i susende fart med at se og hjælpe veninder der har shows og er på messe og den slags i disse mode-dage. 

mandag den 4. august 2008

*aaaaaah*

1. dag siden onsdag uden migræne. Har ellers lige fået ny medicin at afprøve, men jeg kan sagtenes vente til en anden gang!

søndag den 3. august 2008

Kaaaaaaaaaaaaaaaager

Hvis nogen af jer ligger inde med endnu bedre kagebilleder fra igår, så send endeligt!

søde mennesker og kager




Jeg holdte min fødselsdag lille og hyggelig. Jeg har længe luret på Tante T's kage bord, og tænkte at det var det bedste til min f-dag! Så jeg inviterede Lou, Anna, Line, Casper-svoger, Søs og lille bitte sovende Fjord (han spiste ik ret meget af kagen) til hygge.
 Vi spiste kager, så vi næsten ikke kunne gå fra tanten igen.. uhhmmmm sådan en fødselsdag kunne jeg godt tænke mig igen!
 Jeg fik nogle fiiine gaver, en robot af Anna, som jeg kan sende steder hen, hvor jeg ikke selv vil hen(den ligner jo mig). En flot kage, Line havde bagt, med en hest på, som er et kage-kort til en ridetur i dyrehaven!!!! En trøje uden lige af Casper, Fjord og søs(+ gavekort til helsen). Trøjen er helt gakket og fantastisk!  Mumi-riskager, 3D tegnesæt, og neonfarvede byggeklodser fik jeg også af Line.  Og idag så jeg sgu lige pludselig Pil-bot prøve at stikke af med- og spise min heste-kage! Fejt!
 
 Tak til alle de søde som fejrede mig ved at sende kort, ringe, sms'e, skrive beskeder på facebook og alt det moderne noget, man kan nu om dage! 

 


pakkerne fra mor og jens

Ja, i pakkerne fra Lystrup gemte der sig sørme minder. Der var billeder og en dug fra vores familie skitur i 2002, der var en peberbøsse, for jeg fyldte jo 30 og er pebermø, der var lækre badeting,  men sjovest af det hele var afstøbning af mine tænder fra jeg var 12 og skulle af bøjle på. Mor havde været oppe hos skole tandlægen og hente dem!! tænk at de havde dem endnu. Fuck en gang strittænder! Jeg grinede højt da jeg så dem! Hold da op og hurra for togskinner og nakketræk!!!

lørdag den 2. august 2008

30 år!

Jeg har fødselsdag idag, fylder 30! Jeg synes ikke det kunne være en bedre alder til mig, hverken mere eller mindre har jeg lyst til at være! Ligenu altså.. næste år vil jeg nok gerne være 31!  Jeg elsker at have fødselsdag, det er så hyggeligt!

fredag den 1. august 2008

mi-fucking-græne

er på vej ind i mit 3. migræne anfald på ca 30 timer. min medcin har ik virket optimalt ved de to sidste anfald.. håber ik det forsætter på fødselsdag imorgen :(